2015 Norden Trondelag, (juli /aug), 7 personen

Reisverslag Noorwegen juli/augustus 2015

Vanuit Sneek op weg naar Kiel, 5 uurtjes rijden. Op de boot naar Götenborg.  Na een nachtje slapen en goed uitgerust om 9 uur van de boot af op weg naar de eerste camping. Na 6 uur rijden kwamen we op camping Sunne aan, tent opgezet, goed uitrusten voor de reis van morgen.

Om 10 uur ’s morgens weer op weg en 1400 km rijden naar camping Äre. Hier zijn we 2 nachten gebleven. Woensdag 22 juli door het natuurgebied naar Noorwegen op zoek naar Jaap en Ellie van camping Kvistero waar we 2 weken in een 10 persoons- bungolow vertoeven boven op een mooie helling met schitterend uitzicht over de fjorden.

Na 2 weken op woensdag 5 augustus om 7 uuur ’s morgens met de pont over op weg naar de eerste overnachting van de terugreis in Tynset. Na 450 km konden we ons heerlijk neergeven in een plaggenhut. En uitgerust de volgende dag naar Oslo rijden, na 300 aangekomen in Oslo op camping Ekerberg. Na 2 nachten zijn we zaterdag naar de boot van de Colorline gereden. Half 2 waren we in ons hut en na 21 uur gingen we uitgerust en goed geslapen van de boot. Op weg van Kiel naar Sneek gereden.

Het was een droomreis die lang in ons geheugen blijft.

Bedankt Klaas en Esther en de kids

Groetjes van Ali en Peter